Nyitva tartás:

Vas. - Cs: 11:00 - 21:00
Pé - Szo: 11:00 - 22:00

Asztalfoglalás

Jogi nyilatkozat

Felhívjuk az Oldal látogatójának figyelmét arra, hogy az Oldalhoz történő hozzáféréssel, böngészéssel korlátozás, és fenntartás nélkül elfogadja az alábbiakban rögzített Általános Feltételeket. Ezt meghaladóan az Oldalhoz való hozzáférésre, annak használatára, további felhasználására az Általános Feltételeket meghaladóan a mindenkor hatályos magyar jogszabályok rendelkezései is irányadóak. Az Oldal látogatója, a vele szemben folyamatba tett igényérvényesítés esetén a későbbiekben sikerrel nem hivatkozhat arra, hogy az Általános Feltételeket nem ismerte, vagy ahhoz bármilyen technikai akadályozó tényező miatt nem volt hozzáférési lehetősége.


ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:
1.) Az Oldal látogatója jogosult arra, hogy kizárólag személyes használatra az Oldalról szöveget, képeket, hang- és videoanyagot (továbbiakban: információ), a Euro-Óvár-Sped Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül töltsön le, jelenítsen meg, vagy nyomtasson ki. Nem minősül azonban személyes használatnak az információ továbbadása, felhasználása, hasznosítása, ha azt az információ elsődleges birtokosa (az Oldal látogatója) a vele közös háztartásban élő közeli hozzátartozóján kívüli 3. személyek tudomására hoz.

2.) Az Oldal látogatója köteles megőrizni azokat az információkat, amelyek vonatkozásában az Oldal szerzői jogra, vagy egyéb szellemi tulajdonjogra vonatkozó utalást tartalmaz. Az ilyen jellegű információkat az Oldal látogatója csak a szerzői jog, vagy egyéb szellemi tulajdonjog jogosultjának kifejezett, előzetes írásbeli engedélye alapján jogosult az 1.) pontban meghatározott személyes használaton kívül másként felhasználni, vagy hasznosítani.

3.) Az Oldal látogatója csak a Euro-Óvár-Sped Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján jogosult arra, hogy az Oldalról letöltött információkat az 1.) pontban meghatározott személyes használaton kívül továbbadjon, terjesszen, újra felhasználjon, közzétegyen, hasznosítson, (továbbiakban: hasznosítás) függetlenül attól, hogy ez a tevékenység kereskedelmi jellegű tevékenységnek minősül-e, és ezért a tevékenységért az Oldal látogatója ellenértékben részesül-e.

4.) A Euro-Óvár-Sped Kft. előzetes írásbeli engedélyén alapuló hasznosítás esetén az Oldal látogatója köteles minden esetben feltűntetni, hogy a felhasznált információ forráshelye az Oldal. Az Oldal látogatója nem jogosult arra, hogy az előzetes írásbeli engedélyen alapuló hasznosítás során a felhasznált információn módosítást hajtson végre, erre csak abban az esetben kerülhet sor, ha a módosításhoz a Euro-Óvár-Sped Kft. előzetesen, írásban ugyancsak hozzájárult, egyúttal a módosítást magában foglaló verziót a hasznosító előzetesen átadta.

5.) Az Oldal látogatója tudomásul veszi, és egyben elfogadja, hogy minden információ, amit ezen az Oldalon elér, ellenkező kikötés hiányában szerzői jogvédelem alatt álló szellemi terméknek minősül, és az az Általános Feltételekben, vagy az Oldalon található utasításokban, iránymutatásokban meghatározottaktól eltérő módon és jelleggel nem használható fel, a Euro-Óvár-Sped Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül.

6.) Az Oldalon található információk jogellenes felhasználása esetén Euro-Óvár-Sped Kft. kifejezetten kizárja a felelősségét 3. személyek jogainak megsértése esetén, ha az információ jogellenes felhasználása ilyen jellegű sérelemmel jár.

7.) Az Oldal tartalmazhat utalást, hivatkozást, védjegyekre, szabadalmakra, vagyoni értékű jogra, ilyen értékkel bíró üzleti titokra, termékekre, know-how-ra, eljárásokra (továbbiakban: jogosítványok), amelyek Euro-Óvár-Sped Kft., vagy a vele üzleti kapcsolatban álló, ill. érdekeltségi körébe tartozó független társaságok tulajdonát, jogosultságát képezi. Az Oldal látogatása, a közzétett információk megismerése, azok személyes használata, vagy a Euro-Óvár-Sped Kft. előzetes írásbeli engedélyével történő hasznosítása nem eredményezi az előzőekben meghatározott jogosítványok átruházását, azok használatának, hasznosításának engedélyezését.

8.) Euro-Óvár-Sped Kft. törekszik arra, hogy az Oldalon pontos, időszerű, szakszerű és korrekt információkat tegyen közzé, de az Oldal nem képes teljes mértékben megfelelni az azon megjelenített információk teljeskörű pontosságáért, és a megtekintéskori időpontra vetített időszerűségét. Ebből következően Euro-Óvár-Sped Kft. kizárja a felelősségét a megjelenített információk pontosságáért, teljességéért, időszerűségéért, helytállóságáért, és hatályosságáért, így vele szemben sikerrel nem kezdeményezhető sem kártérítési, sem kellék-, vagy jogszavatossági eljárás azon az alapon, hogy az Oldalon közzétett információ nem felelt meg minden tekintetben a Euro-Óvár-Sped Kft. által nyújtott szolgáltatás tartalmi elemeinek.

A Euro-Óvár-Sped Kft. nem vonható továbbá felelősségre olyan jellegű károkért, amely abból származik, hogy az Oldal látogatójának számítógépét, egyéb technikai berendezését, tulajdonát az elérés, és használat során beazonosított, vagy azonosíthatatlan vírus fertőzi meg, ill. azokért a károkért sem, amelyek a hozzáférés, használat és böngészés során az információ letöltése, megjelenítése, vagy kinyomtatása következtében keletkeznek.

9.) Euro-Óvár-Sped Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy az Oldalon megjelenített bármely szolgáltatást szüneteltessen, megszakítson, vagy azzal végleg felhagyjon. Az ebből származó felelősségét kizárja.

10.) Az Oldalra elektronikus, vagy más úton beküldött anyagot, közlést, adatot, kérdést, megjegyzést, javaslatot nem bizalmas jellegű, vagyoni értékkel nem rendelkező anyagként (továbbiakban: közlés) kezeljük, így annak további tárolásáért, használatáért, hasznosításáért, közzétételéért, terjesztéséért sem vállalunk felelősséget. Ennek megfelelően Euro-Óvár-Sped Kft. jogosult arra, hogy az Oldalra beérkezett bármilyen közlést szabadon felhasználjon, hasznosítson, azzal kapcsolatban bármilyen intézkedést végrehajtson.

11.) Figyelemmel arra, hogy  Euro-Óvár-Sped Kft-nek nincs ellenőrzési lehetősége és jogosultsága az Oldalhoz kapcsolódó linkek vonatkozásában, és mivel azokat nem is vizsgálta felül, így az Oldal látogatója tudomásul veszi, hogy az Oldalhoz történő kapcsolódáson keresztül elért linkekért (webhelyekért, vagy bármely egyéb helyért), Euro-Óvár-Sped Kft. felelősséget nem vállal, így a kapcsolódó linkeken történő bármely tevékenységet az Oldal látogatója a saját felelősségére végez.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
diamant-map
card-1 card-2 card-3 card-4 card-5 card-6 card-7 card-8 card-9 card-10 card-11 card-12 card-13 card-14 card-15 card-16 card-17 card-18 card-19 card-20 card-21 card-22 card-23 card-24 card-25 card-26 card-27 card-28 card-29 card-30 card-31 card-32 card-33 card-34 card-35
Recepció - Hall
./files/other/2015.10.22.11.39.42_1_m.jpg

A Diamant Hotel egyedülállóan csodálatos környezetben, a vadregényes Dunakilitin várja kedves vendéit. A recepciós munkatársaink a nap 24 órájában készséggel állnak Vendégeink rendelkezésére.

Részletek ›
Duna-Korzó Étterem terasza
./files/other/2015.10.22.11.40.36_2_m.jpg

A Duna Korzó éttermünk vízparti terasza, amely nyáron felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg vendégeinket. Jó idő esetén grill teraszunk várja az ínyencségre vágyó vendégeket.
 

Részletek ›
Külső élménymedence, csúszdával
./files/other/2015.10.22.11.42.06_3_m.jpg

Mindazok a kedves Vendégeink, akik a forró nyári hőségben felfrissülésre vágynak, a külső élménymedencékben fürödhetnek, ahol egy hatalmas csúszda teszi teljesebbé az élvezetet.

Részletek ›
Duna-Korzó Étterem
./files/other/2015.10.22.11.44.45_4_m.jpg

Diamant Hotelünk első osztályú éttermét ajánljuk, amennyiben eleganciára vágyik.
A nyugodt, elegáns helyszín a szolídabb, beszélgetős ünneplés kitűnő helyszíne.

Részletek ›
Greenfield Pub - angol stílusú pub
./files/other/2015.10.22.11.45.48_5_m.jpg

Hamisítatlan angol stílusban várja szórakozni vágyó vendégeit. Lehetőségek tárháza határtalan a jókedv fokozására: 4 sávos bowling bajnokság, biliárd, csocsó, darts biztosítja a kollégák közös szórakozási lehetőségét.

Részletek ›
4 sávos bowling pálya
./files/other/2015.10.22.11.47.00_6_m.jpg

Hotelünk egyik különlegessége a hozzá kapcsolódó angol stílusú söröző, melyben helyet kapott egy négyállásos amerikai bowling pálya, egy billiárd asztal, darts és asztali foci is.

Részletek ›
Club helyiség, és terasz
./files/other/2015.10.22.11.51.40_7_m.jpg

Klubhelyiségeink ideális hangulatot biztosítanak a kellemes délutáni és esti kikapcsolódáshoz.  Akik a természet szépségeit élveznék inkább, azokat a teraszunkon várjuk.

Részletek ›
Wellness komplexum, belső medencékkel
./files/other/2015.10.22.11.59.51_8_m.jpg

A wellness az általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság programja. A mai kor embere számára kialakított reform-életforma, amely magában foglalja a fittséget és a testi, lelki, szellemi egészséget, ugyanakkor azoknál jóval többet jelent.

Részletek ›
Wellness drink bár
./files/other/2015.10.22.12.05.41_9_m.jpg

Hotelünk wellness részlege tökéletes lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a test teljes regenerálódásához. A wellness hétvégét még élvezetesebbé teszi egy kellemes meleg ital, facsart gyümölcslé vagy egy finom koktél, melyek széles választéka megtalálható wellness drink bárunkban.

Részletek ›
Gyerekmedence, és bébi pancsoló
./files/other/2015.10.22.14.07.04_10_m.jpg

A Diamant Hotel ****, Szigetköz számára fontos, hogy családbarát, gyerekbarát, bababarát szállás legyünk. Bízunk abban, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokkal csemetéjének is boldog és vidám napokat tudunk szerezni és ezáltal az együtt eltöltött idő öröme kellemes emlék maradjon a család minden tagja számára.

Részletek ›
Thai masszázs szoba
./files/other/2015.10.22.12.19.15_11_m.jpg

A masszázs az izmok nyomásáva, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során.

Részletek ›
Zárt, őrzött parkoló
./files/other/2015.10.22.12.34.25_12_m.jpg

Aki ellátogat a Szigetköz csodálatos vidékére, számos olyan élménnyel gazdagodik, ami kellemes a szemnek, nyugtatja a lelket és pihenteti a testet. Ennek a gyönyörű tájnak a szívében fekszik a Diamant Hotel****, amely valóságos ékszer a természetet kedvelők köreiben. Hotelünk tágas és őrzött parkolórésszel rendelkezik.

Részletek ›
Füli ugriparkja, kétszintes játszóház
./files/other/2015.10.22.12.42.48_13_m.jpg

A kétszintes játszóház minden korosztály számára kalandos szórakozást ígér. Számtalan élményt kínál a függőhíd, a boksz zsák, a bóják, szivacs figurák, egyensúlyfejlesztő forgó hengerek, csúszda és a színes műanyag labdákkal töltött medence és mászófal.

Részletek ›
Homokos Duna-parti strand, vízi biciklikkel, kajakokkal
./files/other/2015.10.22.12.47.45_14_m.jpg

A Duna-parton fekvő Diamant Hotel**** igazi ékszer a gyönyörű környezetet kedvelők körében; csodálatos teret biztosít strandoláshoz és a vízi sportokhoz.

Részletek ›
Duna-parti csúszda
./files/other/2015.10.22.12.54.54_15_m.jpg

A teljességre törekszünk, ezért igyekszünk a babák-gyermekek kényelméről, védelméről, öröméről is gondoskodni, mialatt az anyukák és az apukák is megkapják a pihenéshez, szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz szükséges nyugalmat.

Részletek ›
Hatalmas játszótér, fa játékokkal, trambulinnal
./files/other/2015.10.22.12.59.18_16_m.jpg

A hotel 5 hektáros parkját az épület elzárja a forgalomtól, így a kert pompás színteret biztosít a játéknak és a hatalmas játszótéren kedvükre szaladgálhatnak a lurkók. A szabadban korszerű homokozók, csúszdás faerődítmény, mászókák, kisházak, hinták, trambulin és óriáscsúszda várja a gyerekeket.

Részletek ›
Röplabdapálya

A röplabda izgalmas csapatjáték, amelyben a labdát a pálya közepén kihúzott hálón keresztül az ellenfél oldalára kell ütni. A röplabda gyors és sokoldalú mozgást igényel, ezért igen közkedvelt a fiatalok körében. Az igényesen kialakított röplabdapályánk még élvezhetőbbé teszi a játékot.

Részletek ›
Teniszpálya

A 19. század egyik legnépszerűbb sportága ma is óriási népszerűségnek örvend; előszeretettel űzik a fiatalok és idősek is egyaránt. A tenisz ma már olimpiai sportág. Kiváló minőségű teniszpályáink élvezetes játékot biztosítanak minden játszani vágyó vendégünknek.

Részletek ›
Tűzrakó, bográcsozó hely

A magyar konyha egyik kihagyhatatlan finomsága a bográcsban elkészített gulyás. A hotel erre a célra kialakított tűzrakó és bográcsozó helyet biztosít a vendégeinek, akik maguk is szeretnének megpróbálkozni e különleges ínyencség elkészítésével.

Részletek ›
Noel bárkája, kisállat simogató
./files/other/2015.10.22.13.13.47_20_m.jpg

Nincs olyan gyerek, aki ne szeretné az állatokat. Van viszont sok, aki bármennyire szeretné, nem teheti meg, hogy kis kedvencet tartson a lakásban, házban. Állatsimogatónkban találkozhatnak a gyerekek számos ritkaságnak számító állattal, többek között mini ló, kameruni törpekecske, juh és természetesen a baromfiudvar lakói - Noel bárkája elnevezéssel.

Részletek ›
Diamant Rendezvénysátor
./files/other/2015.10.22.15.24.45_21_m.jpg

A Hotel páratlanul szép parkjában található fixen telepített hűtött- fűtött rendezvénysátor elegánsan kialakított, változatosan berendezhető 300 m2-es rendezvényterem, melyet igény szerint dekorálunk. Speciális adottságainál fogva ideális helyszín. A sátor maximális befogadóképessége: 300fő.

Részletek ›
Sári Csárda parkoló
./files/other/2015.10.22.15.42.17_22_m.jpg

Házias ízek és magyar vendégszeretet várja azokat, akik vissza szeretnének utazni velünk az időben néhány száz évet. A Sári Csárda a Diamant Hotel közelében, könnyen megközelíthető helyen található; a gépkocsival érkező vendégek a Sári Csárdához tartozó parkolót vehetik igénybe.

Részletek ›
Sári Csárda magyaros étterem
./files/other/2015.10.22.15.50.07_23_m.jpg

Különleges időutazásra hívjuk most Önt. Kérjük sétáljon vissza velünk néhány száz évet és engedje hogy lenyűgözze a puszta páratlan szépsége, élvezze a régmúlt idők békés hangulatát. Házias ízek, búbos kemence és magyar vendégszeretet várja betérő vendégeit. A csárda étterem 140 fő fogadására alkalmas. Hétfőtől szombatig élőzenével kedveskedünk vendégeinknek.

Részletek ›
Sári Csárda tradicionális borospincéje
./files/other/2015.10.22.15.54.15_24_m.jpg

Történelmi hangulatot idéző tradicionális borospincénk minden szívet megmozgat. Régi korokat idéző pincénk összesen 20-80 fő befogadására Csárdánk pincéjét külön kérésre lezárjuk. Ideális helyszín borkóstolóval egybekötött borvacsorához.

Részletek ›
Sári Csárda Duna-parti terasza
./files/other/2015.10.22.16.00.24_25_m.jpg

Egyik legkedveltebb helyszín a vízpart közelsége miatt. Látványkemencénk és bográcsozó tűzhelyünk egyedülálló a környéken. (kemence, bográcshely, grillsütő, kerti tűzhely) Üstben, roston, bográcsban készülnek a vendégek szeme láttára a finomságok, kérésre. 130 fő befogadására alkalmasa Duna part teraszunk, ami garantáltan lenyűgöző mindenki számára.

Részletek ›
Kemencék
./files/other/2015.10.22.16.11.17_26_m.jpg

A kemence az egyik legrégebbi tűzhely, amelyet ember épített. Az ebben elkészített ételkülönlegességek igazi finomságoknak számítanak, össze sem hasonlíthatóak azokkal az ételekkel, melyek konyhai tűzhelyen főttek. A szabadtéri kemencéinkben készült ételeink a régmúlt idők ízvilágát idézi meg.

Részletek ›
Duna-parti stég terasz
./files/other/2015.10.23.08.34.36_27_m.jpg

A víz közelsége sokakra nyugtatóan hat; segít ellazulni, kikapcsolódni és kreatívabbá tesz. A Duna-parti teraszunk egy kellemes, hangulatos hely, ahová vendégeink újra és újra szívesen visszatérnek.

Részletek ›
Zátonyi Duna-ág, vízi trambulinnal
./files/other/2015.10.23.09.14.57_28_m.jpg

A Zátonyi Holt Duna-ág Dunaszigetnél található. A Dunasziget a Szigetköz egyik leggyönyörűbb területe, amely természeti adottságainak köszönhetőn rengeteg lehetőséget kínál a pihenésre és a sportolásra.

Részletek ›
Szigetköz

Aki ma ellátogat a Szigetköz csodálatos vidékére csupa olyan élménnyel gazdagodik ami kellemes a szemnek, nyugtatja a lelket, pihenteti a testet . Ennek gyönyörű tájnak a szívében közvetlen a Duna?parton fekvő Diamant Hotel**** egy igazi ékszer a gyönyörű környezetet kedvelők köreiben.

Részletek ›
Külső vízparti esketések helyszíne
./files/other/2015.10.23.09.27.49_30_m.jpg

Az Önök életében is eljön a Nagy Nap, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak. A gyönyörű ünnephez tökéletes helyszín is való, mi ebben tudunk Önöknek segítséget nyújtani. Duna-parti, 5 hektáros parkunkban lehetőség van polgári esküvői szertartások lebonyolítására, szakképzett és lelkes személyzetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy felejthetetlenné varázsolja Önöknek ezt a csodálatos ünnepet.

Részletek ›
Dunára néző panoráma finn szauna
./files/other/2015.10.23.09.49.07_31_m.jpg

A finn szauna egy különlegesen kialakított kisebb vagy nagyobb helyiség, ahol a hőmérséklet 70-100 °C között ingadozik, a levegő nedvességtartalma pedig 10-15% között változik. Emiatt a finn szaunát gyakran száraz szaunának nevezik. A Dunára néző panorámás finn szaunánkban az élmény feledhetetlen.

Részletek ›
Konferenciatermek
./files/other/2015.10.23.09.55.18_32_m.jpg

Egy céges rendezvény bizonyítottan közelebb hozza a munkatársakat és üzleti partnereket egymáshoz. Szállodánk  a konferencia szervezés mellett különböző in- és outdoor programokat kínál kedves vendégeinek.
A Diamant Hotel elegáns és minden igényt kielégítő helyszínt biztosít bármilyen jellegű rendezvény megtartására. A professzionális kiszolgálás, modern technikai háttér, étel- és ital kínálatunk sokszínűsége és wellness, spa részlegünk biztosítja rendezvényeink sikerét.

Részletek ›
Óriás légvár

Egy születés- vagy névnapi zsúr megszervezése és lebonyolítása nem kis feladat. Ha szeretné, hogy levegyük ezt a terhet a válláról, valamint a lakás is egyben maradjon, gyermeke pedig felejthetetlen élményekkel gazdagodjon, akkor a Diamant Hotel**** superior Conference, Spa & Family Resort ideális választás.
A programok igény szerint variálhatóak és magukba foglalják a következőket: arcfestés, lufihajtogatás, bűvészműsor, óriás légvár csúszda, vízi trambulin, Dj karaokee partival gyerekdalokkal, kívánságlistával, gyerekkoncert kívánság szerint, vizi torna.

 

Részletek ›
Donau Luxury Suite
./files/other/2015.10.23.10.28.22_34_m.jpg

Lakosztály típusú szobánk tökéletes azok számára, akik kényeztetésre, kényelemre és eleganciára vágynak a tökéletes a pihenéshez és romantikához. A szoba kellemes színeivel, extra körággyal, modern fürdőszobával hívogatja a látogatókat.

Részletek ›
Prémium kategóriás szobák
./files/other/2015.10.23.10.39.10_35_m.jpg

Standard prémium szoba
A modern stílusú exlusive kétágyas szobák részben kényelmesen pótágyazható igény szerint. Modern felújított szobáink, mely franciaággyal, illetve széthúzható ágyakkal ellátott.

Prémium Classic szoba
A klasszikus hangulatban berendezett szoba nyugalmával elbűvöl, elegáns, de mégis lüktető stílusával rabul ejt mindenkit. Kényelmes elhelyezést biztosítanak két fő számára, szükség esetén alkalmasak kisgyermek elhelyezésére is. 2014-ben felújított szobáink

Részletek ›
0